Zelf een huis bouwen?

 

Een eigen huis bouwen.. voor velen een droom.

 

Bouwen begint eigenlijk al veel eerder dan bij de eerste steen. Lang daarvoor ben je al aan het dromen, nadenken, rondkijken. Maar waar moet je beginnen?

DEJA Bouwadviseur helpt je graag om je gedachten en wensen op papier te  krijgen en deze te vertalen naar jouw droomhuis.

 

Een schetsontwerp is de eerste stap om de wensen en eisen van de opdrachtgever om te zetten in een gebouw. Een schetsontwerp laat zien wat er allemaal mogelijk is met de eisen die je hebt opgesteld en helpt je om nog meer wensen en ideeën te ontdekken. Tijdens het ontwerpproces komen allerlei vraagstukken naar boven, waar jezelf van te voren niet aan gedacht had. Een goed schetsontwerp is eigenlijk het resultaat van een langer ontwerpproces. We passen het steeds opnieuw aan om uiteindelijk tot een plan te komen dat aan alle wensen beantwoordt, een plan dat bij je past. Een goed doordacht schetsontwerp is de weg naar je droomhuis!

 

Wanneer het schetsontwerp helemaal naar je zin is, kan het door ons uitgewerkt worden tot een bouwkundige tekening. Daarna gaan we samen op zoek naar een aannemer die het plan kan uitvoeren.

DEJA Bouwadviseur kan het hele traject voor je verzorgen; van het uitwerken van het eerste idee tot en met de oplevering. 

Een groot voordeel van ons bureau is dat wij niet alleen het bouwkundige advieswerk kunnen realiseren, maar ook de constructieve zaken door ons geadviseerd kunnen worden. Hierdoor ontstaat vanaf het begin van een project tot en met de oplevering een zeer efficiënt proces. Tijd- en kostenbesparend!